O educatoare din Fetești, județul Ialomița, a filmat întreaga activitate pe care o desfășura împreună cu cei mici cu scopul de a arăta celorlalte cadre didactice cum ar trebui să fie un dascăl în momentul în care elevul nu îndeplinește sarcina propusă. Filmulețul a fost făcut public de un părinte pe Facebook, iar în această dimineață educatoare a fost concediată.

În imagini se vede cum copiii învață să taie fructe pe farfurii, folosind cuțite de plastic, de unică folosință. Tulburător este faptul că cei mici sunt vizibil speriați de educatoare și execută cerințele acesteia mecanic, cu privirile în pământ.

Ulterior, femeia ajunge în dreptul unui băiețel și îl lovește cu brutalitate, după ce îi spune pe un ton ridicat să ia cuțitul și să taie fructele. Băiatul începe să plângă, iar colegii lui sunt speriați.

Inspectorul Școlar General din județul Ialomița spune că a fost în această dimineață la școală, unde în urma consiliului de administrație al unității de învățământ, contractul de muncă al educatoarei a fost desființat, menționează edupedu.ro

“Începând de astăzi, doamna educatoare are contractul individual de muncă încetat. De astăzi, nu mai este în învățământ. Cert este că din imagini se vede foarte clar că acei copii sunt traumatizați. Părinții au făcut plângere penală la poliție. Copiii au fost foarte fericiți când le-am spus că de astăzi o să aibă o altă doamnă. Chiar dacă nu este vina noastră, noi ne cerem scuze față de părinți, cu toate că scuzele niciodată nu repară o traumă a unui copilaș.” a declarat Steluța Iuliana Mitrea, inspector școlar general în Ialomița.

Citeste si:
Facebook şi Google nu vor elimina toate reclamele înşelătoare
Facebook şi Google nu vor...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.