Primarul din Brăila, Marian Dragomir, nu este de acord cu măsura privind obligativitatea purtării măştii în toate spaţiile publice și vrea să facă plângere.

Primarul Marian Dragomir, susţine că măsura impusă marţi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila privind obligativitatea purtării măştii este excesivă şi foloseşte ca argument declaraţiile lui Raed Arafat despre zonele în care trebuie să fie folosite măştile de protecţie.

„Orban, Tătaru şi Arafat confirmă afirmaţiile mele!!! Masca obligatorie doar la peste 3 cazuri la 1.000 de locuitori !!! Doamna subprefect Drăghincescu când anulaţi decizia ilegală?”, a scris, pe Facebook, primarul Marian Dragomir.

Edilul a susţinut încă de la începutul săptămânii că masca nu trebuie purtată decât în zonele aglomerate. De aceea, primarul Dragomir se gândeşte să facă o plângere pe numele şefului judeţului care a coordonat şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

„Vă bateţi joc de Brăila şi de brăileni adoptând măsuri ilegale şi excesive !!! Ce variantă preferaţi? Varianta 1 - Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila este anulată de drept de Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, ca instituţie superioară? Varianta 2 - Vă trimit iar Plângere prealabilă şi vă atac la instanţa de contencios administrativ hotărârea? Până să se judece mai emiteţi ca şi la Festivalul Peştelui o nouă Hotărâre C.J.S.U. prin care anulaţi măsurile excesive şi ilegale adoptate la propunerea şi insistenţele dvs?”, a precizat primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir.

Măsura privind purtarea obligatorie a măştii în toate spaţiile publice din oraşul Brăila a fost introdusă marţi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Citeste si:
Construcția podului peste Dunăre de la Brăila a intrat în linie...
Construcția podului peste...


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.