Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă până astăzi, la ora 18:00.

Astăzi, de Sfânta Cuvioasă Parascheva, credincioșii din Iași speră ca vremea să țină cu ei, pentru a putea vizita racla cu moaștele Sf. Parascheva.

Atenționarea Cod galben este valabilă până astăzi, ora 18:00 și vizează 16 județe.

În intervalul menționat, în zona Munților Apuseni și în Carpații Orientali vântul va sufla tare, cu viteze ce vor depăși 90...100 km/h. În Maramureș, cea mai mare parte a Crișanei și în nord-vestul Transilvaniei, temporar vor fi intensificări, cu rafale în general de 55-65 km.

„În cursul nopții de marți spre miercuri și pe parcursul zilei de miercuri, pe crestele Munților Apuseni și ale Carpaților Orientali se vor mai semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare”, anunță meteorologii.

Județele vizate atenționarea Cod galben sunt: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Covasna, Hunedoara, Harghita, Maramureș, Mureș, Neamț, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Vrancea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Octombrie 2020 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.