Aglomeraţie la metroul din Capitală, pe distanța Preciziei - Eroilor 1 de pe Magistrala 3, după ce un tren fără călători a avut defecţiuni tehnice.

Metrorex informează ca marţi dimineaţa, începând cu ora 8:15, pe distanta Preciziei - Eroilor 1 de pe Magistrala 3, circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate, urmare a unei defecţiuni tehnice apărute la un tren fără călători.

Anunţul Metrorex

„Pentru fluidizarea traficului, circulaţia trenurilor a fost reorganizata astfel: s-a circulat în sistem pendulă pe tronsonul Preciziei-Lujerului, iar trenurile cu directia Anghel Saligny au întors la statţia Lujerului. Calatorii au fost informati cu privire la reorganizarea circulatiei prin instalatiile de sonorizare de la nivel peron si vestibul. Începând cu ora 8:55, circulatia pe Magistrala 3 a fost reluata in conditii normale”, a precizat compania.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Octombrie 2020 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.