Primarul ales al municipiului Călărași și președintele filialei locale a PNL, Dan Drăgulin, în vârstă de 59 de ani, a murit luni dimineață din cauza infectării cu virusul Covid-19.

Drăgulin era internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” încă de dinaintea alegerilor locale. După câteva zile de la internarea sa, starea de sănătate a primarului s-a agravat.

Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 - 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL.

Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis filiala PNL într-un comunicat.

Premierul Ludovic Orban a fost vizibil afectat de vestea primită și a transmis și el condoleanțe și câteva gânduri familiei.

Citeste si:
Ciolacu îl acuză pe Orban: „Folosește Poliția Română în scopuri...
Marcel Ciololacu îl acuză pe...

Această tristă veste că bunul nostru coleg a pierdut bătălia pentru viață în spitalul matei Balș. A fost infectat cu coronavirus. El nu a mai putut participa la campanie în ultima săptămână și după alegeri a luptat cu boala și a decedat în cursul acestei dimineți. Este o mare pierdere pentru noi. Avea și alte probleme de sănătate. Regret și transmit condoleanțe familiei. Era un om în putere, dar nu știi niciodată ce efecte are virusul și e clar că poate provoca decese”, a declarat Ludovic Orban, potrivit antena3.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.