Traficul rutier va fi restricţionat sâmbătă seara în zona Pieţei Constituţiei şi duminică, începând cu ora 07:00, pe traseul de alergare al Maratonului Internaţional Bucureşti şi pe străzile adiacente, până la finalizarea cursei.

UPDATE Maratonul din București, anulat din cauza pandemiei.

Maratonul care s-ar fi desfășurat pe 11 octombrie în Capitală, a fost anulat din cauza numărului mare de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Ministerul Tineretului și Sportului a decis de comun acord cu organizatorii maratonului să anuleze evenimentul care urma să se desfășoare în data duminică, 11 octombrie 2020.

Maratonul are punctul de plecare/sosire în Piaţa Constituţiei. Sâmbătă, începând cu ora 18:00, se va restricţiona traficul rutier pe Bulevardul Libertăţii pe sensul dinspre Bulevardul 13 Septembrie către Bulevardul Naţiunile Unite, în dreptul Pieţei Constituţiei (între bretele). Restricţiile se vor ridica duminică, la ora 14:00.

Maratonul se va desfăşura pe traseul Piaţa Constituţiei (start), Bulevardul Libertăţii până la intersecţia cu Bulevardul 13 Septembrie, întoarcere Bulevardul Libertăţii, dreapta bretea SRI - Piaţa Constituţiei, dreapta Bulevardul Unirii, Rond Alba Iulia, dreapta Bulevardul Unirii, dreapta Bulevardul Brătianu, stânga Strada Halelor, continuare Splaiul Independenţei, stânga Pod Haşdeu (fără a afecta traficul auto ce tranzitează Podul Haşdeu), stânga Splaiul Independenţei, Piaţa Unirii, dreapta Bulevardul Unirii, dreapta Ministerul de Finanţe, stânga Bulevardul Libertăţii, Piaţa Constituţiei (finish).

Citeste si:
Trafic restricționat pe A2 din cauza reparațiilor
Trafic restricționat pe A2...

În contextul pandemiei cu coronavirus, organizatorii maratonului vor lua măsuri pentru evitarea situaţiilor generatoare de risc de infectare.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun, în special pentru metrou şi să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului.

Traficul mijloacelor de transport în comun de pe traseul maratonului va fi deviat pe rute ocolitoare, precizează hotnews.ro

Citeste si:
Bode: În mandatul Guvernului Orban reuşim să dăm în trafic...
Ministrul Bode: „În mandatul...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.