Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chririca, a fost confirmat pozitiv vineri la infecţia cu noul coronavirus şi după aflarea rezultatelor analizelor, acesta s-a izolat.

Primarul Iașiului a scris într-o postare pe pagina sa de socializare că a făcut testul după ce a aflat că o parte dintre colegii din Primărie au acest virus.

„Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetăţenii mei, vreau să vă anunţ că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus.Vă anunţ că m-am izolat, mă simt normal şi că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialişti pentru a ţine boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Chirică a specificat că în timp cât el se află în autoizolare, de întrebările de la primărie se va ocupa viceprimarul Radu Botez. Primarul i-a îndemnat pe ieșeni să se ferească de boală și să fie prudenți.

„Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuţiile de primar, coleg cu care mă voi consulta permanent. Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili şi solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toţi. Dragi ieşeni, aveţi grijă unii de ceilalţi, feriţi-vă de boală şi nu uitaţi că sănătatea e un dar. Vă mulţumesc pentru înţelegere!", scrie primarul Mihai Chirica pe pagina sa de socializare.

Citeste si:
Municipiul Suceava a înregistrat rata de infectare de 3,02 la mia...
Municipiul Suceava a...

În cursul acestei săptămâni au fost confirmaţi pozitiv şi viceprimarul Gabriel Harabagiu, la întoarcerea dintr-un pelerinaj în Grecia şi directorul Direcţiei de Relaţii Publice şi Transparenţă Decizională din cadrul Primăriei Iaşi, Vasile Tiron.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.