Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că nu mai merge la o dezbatere publică față în față cu vlogger-ul Selly, deoarece cazurile de infectare sunt în creștere. În schimb aceasta a propus ca în locul ei să meargă la dezbatere o secretară de stat. Selly nu a întârziat să vină cu o reacție în legătură cu decizia ministrului.

După ce Monica Anisia a declarat că va lua parte la dezbatere, ba chiar este încântată de propunere, aceasta a anunțat că nu mai poate veni din cauza pandemiei de COVID și numărului de cazuri care este în mare ascensiune. Deranjat de atitudinea ministrului, Selly a și venit cu o reacție publică pe pagina sa de Facebook.

„Nu vă e doamnă, rușine? Nu poți sa fugi de doua ori de un puști de 19 ani”, spune Selly.

Vlogger-ul spune că scuza ministrului i se pare banală și că defapt, este doar o scuză pentru că îi este frică de dezbaterea la care urma să ia parte.

„Din cauza cazurilor numeroase de COVID-19, doamna ministru nu poate onora invitația de mâine. Invitatia noastra pentru doamna ministru rămâne deschisă după ce situația epidemiologică este mai bună, iar cazurile de COVID-19 încep să scadă. De asemenea, pentru că este o emisiune pe teme de educație, vă propunem participarea secretarului de stat din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, doamna Mihaela Popa”, a fost informarea trimisă de minister.

Retail jobs

Selly a venit și cu o soluție pentru a nu pune în pericol de infectare pe nici un participant al dezbaterii.

„De ce nu facem dezbaterea online? Eu de aici de la mine de acasă, dumneavoastră de la minister. Nu trebuie să ne întâlnim”, susține vlogger-ul.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Octombrie 2020 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.