Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că nu mai merge la o dezbatere publică față în față cu vlogger-ul Selly, deoarece cazurile de infectare sunt în creștere. În schimb aceasta a propus ca în locul ei să meargă la dezbatere o secretară de stat. Selly nu a întârziat să vină cu o reacție în legătură cu decizia ministrului.

După ce Monica Anisia a declarat că va lua parte la dezbatere, ba chiar este încântată de propunere, aceasta a anunțat că nu mai poate veni din cauza pandemiei de COVID și numărului de cazuri care este în mare ascensiune. Deranjat de atitudinea ministrului, Selly a și venit cu o reacție publică pe pagina sa de Facebook.

„Nu vă e doamnă, rușine? Nu poți sa fugi de doua ori de un puști de 19 ani”, spune Selly.

Vlogger-ul spune că scuza ministrului i se pare banală și că defapt, este doar o scuză pentru că îi este frică de dezbaterea la care urma să ia parte.

„Din cauza cazurilor numeroase de COVID-19, doamna ministru nu poate onora invitația de mâine. Invitatia noastra pentru doamna ministru rămâne deschisă după ce situația epidemiologică este mai bună, iar cazurile de COVID-19 încep să scadă. De asemenea, pentru că este o emisiune pe teme de educație, vă propunem participarea secretarului de stat din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, doamna Mihaela Popa”, a fost informarea trimisă de minister.

Citeste si:
Ursula von der Leyen: „Ne aflăm în plin val doi. Acest Crăciun va...
Ursula von der Leyen despre...

Selly a venit și cu o soluție pentru a nu pune în pericol de infectare pe nici un participant al dezbaterii.

„De ce nu facem dezbaterea online? Eu de aici de la mine de acasă, dumneavoastră de la minister. Nu trebuie să ne întâlnim”, susține vlogger-ul.

Citeste si:
Bilanţul pandemiei în educaţie: 517 unităţi de învăţământ sunt în...
Bilanţul pandemiei în...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.