O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost prinsă de jandarmi în incinta unui liceu din Pitești, deținând asupra sa două cuțite și un pumnal pe care le ținea ascunse sub haine.

Jandarmii din Argeș au fost solicitați, astăzi, de conducerea Liceului Tehnologic Dacia Pitești, pentru că în școală intraseră mai mulți tineri care nu erau elevii liceului. Jandarmii au găsit doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, care se aflau în curtea liceului.

Cei trei au fost legitimați și verificați, iar asupra fetei în vârstă de 16 ani au fost găsite două cuțite, unul cu lamă de 21 de centimetri, altul cu lamă de 25 de centimetri lungime și un pumnal tip box.

Pe numele fetei a fost întocmit un dosar penal pentru deținere de obiecte interzise.

De asemenea, adolescenții au amendați cu suma de 1.500 de lei pentru pătrunderea fără drept în incinta unității de învățământ și cu avertismente pentru constituirea de grup în scopul comiterii faptelor antisociale, precizează antena3.ro.

Citeste si:
Jandarmii din Dâmboviţa au salvat o familie cu trei copii rătăcită...
Jandarmii din Dâmboviţa au...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.