Un document publicat de Gabriela Firea pe Facebook arată cum reprezentanții de la DSP vor să trimită pacienții bolnavi de COVID-19 la un spital care se ocupă de persoanele dependente de droguri.

„Citiți și vă cruciti! Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără secție de ATI!! Guvernul a ordonat ca Spitalul Sfântul Stelian din Capitală să fie destinat exclusiv pacienților Covid cu forme medii și GRAVE! Două observații :

1. Spitalul Sfântul Stelian NU are secție de ATI, deci nu poate trata pacienți cu forme severe! La ce îi condamnă Guvernul pe acești bolnavi?

2. Spitalul Sfântul Stelian este Centrul de Evaluare și Tratament a Toxicodependențelor pentru Tineri!! Daa! Ați citit bine!! Adică medici psihiatri vor trebui să trateze infecții virale! Ca și cum ar fi infecționiști, virusologi etc.

În cazul în care guvernanții se refereau la Spitalul Sfântul Ștefan, pe care vor să-l transforme în Covid 100%, rămâne problema cea mai gravă semnalată : NU are secție de terapie intensivă, deci nu poate vindeca pacienți cu forme severe!

Vă dați seama ce incompetență bântuie pe la guvern?

Oricum, demn de remarcat faptul că guvernul preia spitalele Primăriei în lupta cu virusul, și nu pe cele ale Ministerului Sănătății! O recunoaștere a muncii echipei de la ASSMB, pe care am coordonat-o și susținut-o cu investiții masive, timp de 4 ani. Investiții fără precedent în spitale, care salvează vieți!”, scrie Gabriela Firea pe contul său de Facebook.

Pe de altă parte, directoarea spitalului spune că nu crede că este un document real, și că nu a primit nimic de la Direcția de Sănătate Publică. Astfel, aceasta nu va da declarații până nu primește mai multe informații în acest caz.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Octombrie 2020 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.