Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, îl acuză pe ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, că a ascuns dosarul de finanțare pentru termoficare, asta pentru a fi semnat când ajunge noul primar în funcție.

„O beizadea de la Constanta, ajunsa prin frauda electorala viceprimar al Capitalei, se lauda azi ca va aduce fonduri europene pentru reabilitarea retelei de termoficare! Noi citisem prin presa vremii ca oameni de-ai lor se ocupau cu trafic de tigari! Acum vad ca au trecut la un alt nivel! La furt intelectual, confiscatul muncii de 4 ani a unei intregi echipe, pe care se lauda acum ca a blocat-o la toate proiecte benefice pentru oameni!”, scrie aceasta pe contul său de Facebook.

Edilul îl acuză pe ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, că ascunde de câteva luni dosarul de finanțare pentru termoficare, cu scopul de a întărzia finalizarea proiectului la care, potrivit Gabrielei Firea, s-a muncit ani întregi.

„Ce caracter de politician infect sa ai, incat sa pui in pericol o finantare europeana de circa 300 de milioane de euro, prin amanarea semnarii contractului, doar pentru a puncta politic un proiect la care tu si gasca ta de hoti nu ati muncit nicio zi!

Asta este PNL-ul! Asta este guvernul! O adunatura de nemernici care nu sunt in stare decat sa ameninte populatia, sa o amendeze, sa distruga economia, sa-i saraceasca pe romani, sa creasca somajul, sa indatoreze tara si sa fure munca altora!

Pana si USR incepe sa-si dea seama ce reprezinta PNL pentru politica romaneasca : hotie, tupeu, incompetenta!

#HotiiLaGuvernare #HotieSiIncompetenta”, mai scrie Firea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Octombrie 2020 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.