Nicușor Dan spune că are centrală de apartament, deoarece locuiește într-o zonă a Bucureștiului unde nu există sistemul centralizat de încălzire.

Primarul general ales afirmă că taxa pe centrala de apartament, este o politică „absurdă”, fiindcă Primăria Capitalei nu a rezolvat încă problema apei calde și a căldurii.

Întrebat cum va rezolva avariile, primarul general ales a spus că „avem două probleme”.

„Pe termen foarte scurt – ceea ce înseamnă iarna asta – după cum știți eu o să fiu învestit undeva pe 15 octombrie și iarna o să înceapă undeva pe 10 noiembrie. Imposibil în perioada asta să schimbi sute de kilometri de conductă. Putem să pregătim un management de avarie, asta înseamnă să fim sigur că avem echipamentele de intervenție necesare, că o să avem materialele pentru intervenție, că echipele o să aibă detectoare ca să detecteze mai repede avariile. În afară de echipele din primărie, o să deschidem în regim de urgență niște licitații pentru ca să putem să avem și privați care să poată să intervină deodată. Probabil că o să avem undeva la 10-15 avarii pe zi”, a declarat acesta în cadrul unei emisiuni la Digi24.

Nicușor Dan spune că este nevoie și de „o comunicare onestă și imediată cu cetățenii” pentru a primi sesizările, ca mai apoi aceștia să fie informați cu privire la durata intervenției.

Citeste si:
Nicușor Dan: Nu am promis în campanie că voi rezolva instant...
Nicușor Dan: „Nu am promis în...

„Începând din primăvară, am fost la Ministerul Fondurilor Europene, să știți că avem deja 300 de milioane de euro deja alocați, pe care Primăria putea să-i ia din 2016, nu i-a luat încă, mai avem încă 200 de milioane prin PNRR, deci în total 500 de milioane de euro și cu aceștia putem să schimbăm o cantitate însemnată în ceea ce privește rețea principală. Lucrările vor începe în primăvara anului viitor”, a completat el.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.