Florian Bodog, fostul ministru al Sănătății, acuză că specialiștii angajați în spitale, DSP-uri și servicii de ambulanță, în perioada stării de urgență, au fost dați afară, contractele lor nefiind prelungite în starea de alertă.

„Specialiștii angajați temporar în spitale, servicii de ambulanță, direcții de sănătate publică, în această perioadă de criză sanitară, au fost dați afară pentru că avem un Guvern PNL iresponsabil! Guvernul Orban nu a fost în stare să dea o Hotărâre pentru a-i păstra pe acești specialiști, dovedind astfel că nu îi pasă de pacienți”, a scris fostul ministru al Sănătății Florian Bodog pe pagina sa de Facebook.

Mai multe angajări s-au făcut în spitale, servicii de ambulanță și Direcții de Sănătate Publică din țară, în timpul stării de urgență, pentru o perioadă de 6 luni.

Bodog spune că pentru acești specialiști nu au fost prelungite contractele și în perioada stării de alertă, România fiind în continuare în plină criză sanitară.

Florian Bodog a fost ministru al Sănătății în Guvernele PSD, conduse de Sorin Grindeanu și Mihai Tudose.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.