Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că rezultatul testului Covid-19 a ieșit negativ, dar va sta în continuare în izolare „pentru maxima protecție a celor din jur”.

Rezultatul testului Covid făcut la cerere este negativ. Nu sunt încadrat în definiția de caz, deci nu am obligații legale de izolare. Totuși, pentru maxima protecție a celor din jur voi mai rămâne în izolare până vineri 9 octombrie inclusiv, când voi și repeta testul”, a anunțat Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Nicușor Dan a anunțat, luni, că-și va face testul pentru Covid-19, după ce a fost invitat, miercuri, 30 septembrie, la emisiunea lui Silviu Mănăstire de la B1TV, care a anunțat că a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Și premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus, al cărui rezultat a fost tot negativ. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Octombrie 2020 - 06 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.