Scandal într-un autobuz din Cluj unde un preot a refuzat să-şi pună masca în autobuz şi a devenit recalcitrant atunci când a fost rugat să se conformeze regulilor.

Incidentul avut loc acum două zile în Cluj, într-un autobuz care deservea linia metropolitană M16, care face legătura între Cluj şi comuna Ciurila. În filmare apare un preot care refuză cu desăvârșire să-şi pună masca, iar atunci când călătorii îi atrag atenţia, acesta le răspunde urât. A fost nevoie de intervenţia şoferului pentru ca preotul să se conformeze.

În plus, înainte să coboare, preotul i-a răspuns nepoliticos unei femei care îi ceruse să-şi pună masca „Cred că nu ai bărbat acasă”. După ce a coborât din autobuz, preotul a continuat în aceeaşi notă, când a fost întrebat dacă e normal ca un om al Bisericii să vorbească în acest fel unei femei. Întrebat ce legătură are bărbatul de acasă al femeii cu care s-a contrazis, preotul a precizat că „dacă avea bărbat, nu mai vorbea aşa”, menționează adevarul.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.