În noaptea de 3 spre 4 octombrie, o firmă a organizat o petrecere privată în incinta stadionului Cluj Arena la care au paticipat nu mai puțin de 320 de persoane.

În imaginile video postate pe o rețea socială se poate observa că petrecăreții nu poartă mască de protetecție și nici nu respectă distanțarea socială.

Ulterior, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

„Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu la data de 4 octombrie cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, constând în aceea că în noaptea de 3 spre 4 octombrie, o societate comercială a organizat o petrecere privată în incinta Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca, la care au participat aproximativ 320 de persoane, care nu au purtat mască de protecţie şi nu au păstrat distanţarea fizică recomandată”, se arată într-un comunicat trimis, luni, de parchetul clujean.

În cauză s-a dispus începerea urmării penale.

„În consecinţă, la data de 4 octombrie, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca s-a înregistrat dosarul de urmărire penală nr. 5476/P/2020, în care prin ordonanţa organelor de cercetare penală din aceeaşi zi s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, se mai arată în comunicat, potrivit stirileprotv.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.