Pompierii au intervenit sâmbătă dimineaţa pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locomotivă în gara Sinaia, nefiind înregistrate victime, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, locomotiva a fost decuplată de restul garniturii, care transporta motorină.

La faţa locului au fost mobilizate două echipaje de stingere şi unul de prim-ajutor. Garnitura are în componenţă 2 locomotive şi 24 de vagoane cu motorină şi circula pe ruta Brazi - Şimleu Silvaniei. Arde la instalaţia electrică de forţă, incendiul este localizat”, au mai transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Incendiul nu a afectat traficul trenurilor de călători, informează sâmbătă CFR SA.

În jurul orei 9:02, la ieşire din Sinaia spre Buşteni pe fir I, la locomotiva împingătoare EA 593 a trenului de marfă 80311 (GFR) s-a produs un început de incendiu. A fost solicitată scoaterea de sub tensiune a LC şi avizat ISU. Traficul trenurilor de călători nu este afectat”, a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, potrivit Agerpres.

La fața locului a ajuns un utilaj care intervine pentru scoaterea de sub tensiune a firului de circulaţie şi izolarea locomotivei, a informat ISU Prahova.

De asemenea, se aşteaptă să sosească o altă locomotiva de la Câmpina pentru a tracta vagoanele de pe linia 1 pe linia 3.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.