O nouă întâmplare pe pasajul Ciurel. De această dată, un autobuz STB care vrea să urce pe noul pasaj Ciurel se întâlnește cu un autocamion care coboară de pe pod pe aceeaşi bretea de acces, acestea neavând loc că își continue drumul în condiții de sigranță din cauza proastei proiectări a drumului.

Pentru că lucrările de demolare a trotuarului pentru a lărgi breteaua de acces nu sunt gata, cele doua autovehicule nu pot circula simultan, astfel că şoferul autocamionului este nevoit să urce în marşarier pe pod pentru a face loc autobuzului STB.

Constructorul pasajului a început demolarea trotuarului pentru a lărgi breteaua de acces care face legătura dintre Şoseaua Virtuţii şi Splaiul Independenţei. Primăria Bucureşti și a anunţat că demolarea face parte din proiect şi nu este vorba despre o lucrare suplimentară.

Iniţial, sensurile de mers de pe breteaua care făcea legătura între bulevardul Virtuţii şi pasajul Ciurel au fost despărţite prin stâlpişori, însă autobuzele nu puteau efectua virajul în condiții de siguranță fără a urca pe trotuar. Apoi stâlpişorii au fost scoși. Circulaţia din sens opus era inexistentă, întrucât acel sens nu fusese deschis, iar autobuzelel puteau intra pe contrasens la urcarea pe pasaj. Acea bretea a fost prost proiectată, dacă acum este nevoie de demolarea trotuarului pentru ca maşinile să aibă suficient spaţiu pentru a lua a face virajul corect.

Potrivit Primăriei, „astfel, în cadrul proiectului se realizează banda de extindere a Şoselei Virtuţii pe sensul Crângaşi-Lujerului, conform planurilor pentru acest obiectiv. Breteaua B se va racorda la şoseaua extinsă. Iniţial, breteaua era racordată fără această extindere, temporar, pentru a se asigura funcţionalitatea Nodului până la definitivarea lucrărilor de termoficare/canalizare“.

Citeste si:
Pieton lovit de un autobuz în Galați. Victima se află în comă la...
Pieton lovit de un autobuz în...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.