Grupul hotelier românesc Bacolux Hotels România organizează un târg de joburi în perioada 13-15 octombrie la Bacolux Afrodita Resort & SPA în Herculane, în cadrul căruia vor fi disponibile peste 20 de poziţii diferite pentru specialişti şi juniori.

„Într-o perioadă în care majoritatea unităţilor hoteliere au decis să micşoreze echipele, Bacolux Hotels România deschide porţile pentru angajări. Cu locaţii în Băile Herculane, Buşteni, Craiova şi Eforie Nord, toate posturile deschise în grupul hotelier se reunesc la târgul de joburi organizat luna aceasta la Herculane", menţionează reprezentanții hotelului.

Persoanele aflate în căutarea unui job în industria hotelieră se pot înscrie la Târgul de Joburi Bacolux Hotels Romania, care oferă în prezent oportunităţi de angajare în Herculane şi Craiova.

„Ne bucurăm că în toată această perioadă extrem de provocatoare pentru industria noastră am reuşit să păstrăm toţi membrii echipei la nivelul grupului şi în prezent avem ocazia să extindem echipa Bacolux Hotels cu 46 membri noi", a declarat Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels România.

Bacolux Afrodita Resort & Spa **** si Bacolux Diana Resort *** din Herculane însumează peste 800 de locuri de cazare cu o capacitate totală de 420 camere, fiind reprezentative pentru turismul de sănătate din ţară prin cele două centre balneo & SPA, Herculum Spa şi Centrul de sănătate Diviana, renovate recent şi echipate cu aparatură de ultimă generaţie.

Citeste si:
Liviu Dragnea, audiat la ICCJ in procesul in care e judecat pentru...
Liviu Dragnea, audiat la ICCJ...

Bacolux Hotels România este un grup hotelier cu capital 100% românesc, care oferă servicii diverse pentru leisure şi business, încurajând petrecerea vacanţelor în România, în locaţiile din Herculane, de pe litoral sau de la munte, sau organizarea de conferinţe, evenimente şi team building-uri la Herculane sau Craiova, informează Agerpres.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.