În această dimineață în stația de metrou Eroilor 2, de pe magistrala de metrou Eroilor - Drumul Taberei recent inaugurata, a început să curgă apă pe peron direct din tavanul stației. Imaginile au fost surprinse de pasagerii prezenți în momentul incidentului.

„A fost o scurtă avarie, care a durat 5 minute. Este vorba despre o conductă. Dar s-a rezolvat, nu este nicio problemă”, a spus directorul Metrorex, Gabriel Mocanu.

„Metrorex informează că astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în stația de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat ușoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală. Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfășurat în condiții normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situației, zona respectivă fiind izolată”, anunță reprezentanții Metrorex.

Magistrala M5 din Drumul Taberei a fost inaugurat pe 15 septembrie, după 11 ani de când au început lucrările de execuție.

În jur de 660 de milioane de euro a costat întreg proiectul de metrou din Drumul Taberei, cu cele 10 stații, două ramuri și depoul de la Valea Ialomiței, precizeză hotnews.ro.

Citeste si:
Reguli noi la metrou, pentru evitarea aglomerării stațiilor
Reguli noi la metrou, pentru...

Ludovic Orban, întrebat joi de problema apărută la metrou: „​Orice situație trebuie remediată de consorțiul care a avut contractul. Orice neconformitate trebuie remediată de constructor”.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.