Cei de la PSD consideră că actualul Guvern a pierdut total controlul pandemiei de coronavirus, asta pentru că s-a trecut pragul de 2000 de infectări pe zi.

Membrii Partidului Social Democrat consideră că actualul Executiv a luat măsuri care au produs haos și au ajuns să se adeverească cele mai negre previziuni.

„Cele mai negre previziuni de dinaintea alegerilor locale s-au adeverit! Guvernul Iohannis-Orban a sacrificat sănătatea românilor doar ca să aibă garanția că PNL obține un scor electoral mai bun – și nici măcar asta n-a reușit!

Numărul infecțiilor a explodat și #România a depășit pragul psihologic de 2.000 de cazuri pe zi. Școlile trec cu sutele la predarea #online și în multe județe ale țării se anunță noi #restricții, inclusiv închiderea restaurantelor!

Acestea sunt #efectele unei guvernări iresponsabile căreia nu-i pasă de România, ci doar de câte voturi și miliarde bagă în traistă marii baroni liberali!

Au scăpat total controlul pandemiei, distrug educația și îngroapă economia: pentru #DreaptaUnită, românii plătesc un preț nedrept!”, scriu cei de la PSD.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Septembrie 2020 - 06 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.