Trotuarul de pe Pasajului Ciurel spre Șoseaua Virtuții unde acum câteva săptămâni autobuzele STB erau forțate să urce pe trotuar pentru a putea vira în siguranță, a fost demolat pentru a fi reconstruit corect.

Inaugurat fix cu o săptămână înainte de alegeri, după o investiție de circa un sfert de miliard de lei, pasajul Ciurel creează adevărate probleme autobuzelor Societății de Transport București (STB). Mai multe filmulețe și poze postate de bucureșteni arată că autobuzele care circulă spre Splaiul Independenței, calca linia care separă benzile de circulație ca să urce pe breteaua dinspre Șoseaua Virtuții a pasajului. Partea bună este că din sens opus nu vin mașini deoarece pasajul nu duce nicăieri deocamdată.

Un reprezentant al constructorului a declarat că „acum se realizează banda de extindere a șoselei Virtutii pe sensul Crângași-Lujerului din zona nodului (pe sensul celalalt este deja executată), iar breteaua in discutie se va racorda la șoseaua extinsa. Initial breteaua era racordata temporar la situația existenta, pentru a se asigura funcționalitatea Nodului pana la definitivarea lucrărilor de termoficare/canalizare”, informează g4media.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.