Trotuarul de pe Pasajului Ciurel spre Șoseaua Virtuții unde acum câteva săptămâni autobuzele STB erau forțate să urce pe trotuar pentru a putea vira în siguranță, a fost demolat pentru a fi reconstruit corect.

Inaugurat fix cu o săptămână înainte de alegeri, după o investiție de circa un sfert de miliard de lei, pasajul Ciurel creează adevărate probleme autobuzelor Societății de Transport București (STB). Mai multe filmulețe și poze postate de bucureșteni arată că autobuzele care circulă spre Splaiul Independenței, calca linia care separă benzile de circulație ca să urce pe breteaua dinspre Șoseaua Virtuții a pasajului. Partea bună este că din sens opus nu vin mașini deoarece pasajul nu duce nicăieri deocamdată.

Un reprezentant al constructorului a declarat că „acum se realizează banda de extindere a șoselei Virtutii pe sensul Crângași-Lujerului din zona nodului (pe sensul celalalt este deja executată), iar breteaua in discutie se va racorda la șoseaua extinsa. Initial breteaua era racordata temporar la situația existenta, pentru a se asigura funcționalitatea Nodului pana la definitivarea lucrărilor de termoficare/canalizare”, informează g4media.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2020 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.