Un primar din apropierea Bucureştiului este acuzat că s-a răzbunat pe localnicii care l-au denigrat în timpul campaniei electorale spunând că nu a făcut nimic pentru localitate. În consecință, primarul a trimis un excavator şi a dat ordin să li se scoată băncile de la porți pentru a nu mai avea loc unde să stea la bârfe.

Primarul din localitatea Vlad Țepeș, Comana, a trimis excavatorul peste sătenii care nu l-au votat. Toată scena a fost fimată și făcută publică pe rețelele de socializare.

„Le-am luat becul și banca de la poartă pentru că au mers în fiecare zi, în campanie, din partea unui independent și au spus că nu am făcut nimic. În satul Vlad Țepeș am apă, am canal, am terminat de asfaltat toată comuna, cu centuri ocolitoare, am două școli noi, am dispensar, am dotări la dispensar, am dotări la școli, am parc în mijlocul comunei, am părculețe la fiecare școală în parte, am sală de sport, am teren de fotbal, am iluminat public, am alei pietonale, am băncuțe, și ei spun că n-am făcut nimic, decât am furat” , a explicat, revoltat, edilul Aurel Enache care a fost ales cu 85% din voturi.

Primarul a declarat că le va pune la loc banca, dar şi becul de la poartă care fusese luat tot dintr-un impuls de pedepsire pentru săteni.

„I-am luat și eu o bancă și un bec, o să i le pun la loc, să vadă că am făcut ceva. Am fost ales cu 85%. Au mințit oamenii că nu am făcut nimic. O să le pun mâine și banca și becul la loc, pentru că le-au văzut", a declarat primarul.

Citeste si:
Clotilde Armand va rezilia contractul cu Romprest dacă nu ridică...
Clotilde Armand a notificat...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.