După ce a câştigat alegerile, noul primar de la PNL din Lunguleţu, Dâmbovița a sărbătorit victoria cu dans pe mese, şampanie şi focuri de artificii, uitând de regulile din pandemie şi de distanţarea socială şi a petrecut într-un restaurant cu susţinătorii. Petrecerea a fost întreținută și de o dansatoare din buric care s-a urcat pe mese. La finalul chefului, petrecăreții au avut parte de un foc uriaș de artificii.

Gheorghe Duțu (PNL) este noul primar din Lungulețu, Dâmbovița. Acesta și-a sărbătorit victoria cu mult fast, uitând de situația de pandemie din țară. În noaptea în care a aflat rezultatul a fost luat de mai mulţi susținători pe brațe și aruncat ca un sportiv care a câștigat o competiție.

Regulile de distanțare socială și cele sanitare au fost uitate cu desăvârșire. Victoria a fost sărbătorită cu muzică, dansatoare din buric și focuri de artificii. Întreaga distracție a fost postată pe Facebook de apropiați primarului.

Citeste si:
Emil Boc, despre alegeri: „Românii sper să nu cadă în capcana PSD”
Emil Boc, despre alegeri:...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.