Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL și USR PLUS la Primăria București, a votat duminică la ora 9 în Capitală.

„Am votat cu sete, am votat să scoatem caracatița de interese și neamuri din Primăria București. Nu au fost ei în stare să rezolve apa caldă, nu mai vorbesc de trafic și poluare. După alegeri, potențialul de muncă și creativitate al orașului poate fi pus în slujba bucureștenilor, a celor care au nevoie de școli, în slujba persoanelor vârstnice care și-au văzut copiii și nepoții plecând din oraș. E o competitție electorală de valori, între adevăr și minciună, între cinste și corupție, între decență și superficialitate fudulă. De asta am votat cu mare sete și invit bucureștenii să iasă în număr mare la vot”, a spus Nicușor Dan la ieșirea de la urne.

Acesta a venit duminică dimineață la vot alături de soția și fetița sa pentru a transmite că votul se desfășoară în condiții de siguranță.

„Îi învit pe oameni să iasă la vot încă de dimineață, pentru că sunt condiții speciale. Îi invit pe bucureșteni să dea un vot util, pentru ca Bucureștiul să fie orașul pe care și-l doresc. Am venit cu familia la vot ca să transmit mesajul că alegerile se desfășoară în condiții de siguranță, pentru ca bucureștenii să vină la vot”, a mai spus Nicușor Dan.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Septembrie 2020 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.