Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 3, a afirmat, duminică, că a votat, în primul rând, pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei, dar şi pentru unele noi.

„Am votat, în primul rând, pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei, pentru noi proiecte la nivelul Sectorului 3 şi, mai nou, pentru că trebuie să spunem acest lucru, am văzut că trebuie să votăm pentru a ţine cât mai departe de banul public interesele, complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici care îşi doresc un portofoliu”, a spus Bădulescu, la ieşirea de la urne.

El a susţinut că există situaţii unde nu se pot respecta regulile sanitare impuse de contextul epidemiologic.

„Avem situaţii, de exemplu, în Sectorul 3, am fost anunţaţi că sunt secţii de vot unde nu se poate respecta distanţa recomandată de Ministerul Sănătăţii. Era o chestiune de aşteptat. Sperăm ca toată lumea să poată ajunge la vot şi fără incidente să terminăm această zi”, a declarat Aurelian Bădulescu, citat de Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Septembrie 2020 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.