Clement Negruț, secretar de stat în cadrul Cancelariei Guvernului și consilier al premierului, susține că în județul Alba, unde administrația este și la județ și la reședința de județ una liberală, s-a pregătit o fraudare masivă a votului.

El susține că împreună cu colegii lui au detectat că lipsesc buletine de vot din secții și că sunt cetățeni care vor veni cu ele gata votate. De asemenea, Negruț afirmă că în acest mod se vor da recompense pentru cei care votează cum trebuie.

„E de noaptea minții ce am fost informat de unii colegi din județ. Lipsesc buletine de vot la verificarea lor în unele secții de vot , și se pare că vor fi unii cetățeni care le vor avea mâine gata stampilate si votate, iar cele care le primesc la secția de votare le pun în buzunar și se vor preda pentru recompensă, ca dovadă ca au introdus în urne buletinul primit. Este incredibil dacă acest scenariu este pus în practică. Rog pe toți colegii să vă contactați dimineață reprezentanții în secțiile de vot și să vă informeze dacă lipsesc buletine de vot și care este numărul total de buletine primite de la prefectură. Dacă există neconcordanțe să depună întâmpinare si să solicite oprirea proceduri de vot până nu se clarifică situația . Nu vă lăsați păcăliți , unii sunt în stare de orice să rămână pe scaunele de primar. Măine vom informa BEJ și instituțiile statului care trebuie să asigure legalitatea desfășurării scrutinului electoral”, a scris acesta pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Septembrie 2020 - 07 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.