Imaginea unui panou luminos amplasat pe magazinul Cocor din Capitală şi pe care scrie „trafic de influenţă” şi „Câine”, aluzie la acuzaţiile aduse lui Nicuşor Dan în campania electorală, a fost postată pe Facebook de Ciprian Ciucu, candidat PNL la Primăria Sectorului 6.

Acesta acuză PSD şi pe Gabriela Firea că se află la originea acestei „mizerii ilegale”. Sediul de campanie al lui Nicuşor Dan se află vizavi.

„Ce mizerie ilegală!!! Firea, noaptea ca hoţii. PSD joacă murdar până la capăt! Veniţi la vot!!!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook, postând imaginea care rula pe panoul luminos de pe magazinul de vizavi de sediul de campanie al lui Nicuşor Dan.

Gabriela Firea a mai folosit în trecut ecranele de pe faţada clădirii Cocor. În 16 august, într-o postare pe Facebook, ea îşi invita susţinătorii să publice un selfie în comentariile la postarea sa , însoţit de o frază în care aceştia să îşi arate ataşamentul faţă de Bucureşti, promiţând că vor fi alese cât mai multe dintre mesaje şi vor fi incluse într-un material care rula pe ecranele de pe faţada clădirii Cocor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Septembrie 2020 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.