Preşedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj video prin care îi îndeamnă pe români să iasă duminică la vot la alegerile locale şi să respecte măsurile de siguranță la secţiile de votare, cum ar fi purtarea măştii, respectarea distanţei şi dezinfectarea mâinilor.

Iohannis îi îndeamnă pe români să iasă la vot pentru că de cei aleși va depinde dezvoltarea oraşului sau a comunei

„În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm responsabilitatea administrării comunităţilor noastre. De ce este această alegere atât de importantă? Pentru că de cei care vor câştiga depinde ca şcoala şi spitalul din localitatea în care trăim să fie modernizate, drumurile să fie reparate şi problemele de trafic rezolvate. Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază, care în esenţă se rezumă la purtarea corectă a măştii de protecţie, păstrarea distanţei, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor şi dezinfectarea obiectelor folosite în comun, atunci riscul infectării în secţiile de votare este redus la minimum. De aceea, vă încurajez, dragi români, mergeţi la vot în număr cât mai mare şi alegeţi-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea oraşului sau a comunei în care trăiţi”, a transmis Klaus Iohannis, într-un mesaj video postat pe pagina de Twitter a şefului statului.

Citeste si:
Iohannis: „Armata rămâne pentru poporul român același reper moral”
Iohannis: „Armata rămâne...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.