Fostul premier al României, Emil Boc, nu este de acord cu majorarea pensiilor. El susține că nici președintele, nici Guvernul, nu vor să sacrifice generațiile viitoare prin astfel de măsuri, care nu ar fi sustenabile.

Candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca aduce în discuție perioada anului 2008 în care „Călin Popescu Tăriceanu a adoptat ordonanțe de urgență și a adoptat cheltuielile permanente fără să țină cont că eram în pragul unei crize. Aceste cheltuieli nu au mai putut fi plătite. Noi am fost aceia care ne-am sacrificat dimensiunea politică pentru a salva economia”.

Emil Boc este de părere că și acum se întâmplă același lucru, iar PSD, într-un populism fără margimi, nu face decât să mărească cheltuielile.

„Mă bucur că există oameni responsabili, la Cotroceni și Guvern. Și nici președintele, nici Guvernul, nu vor să sacrifice generațiile viitoare.

PSD pune în pericol să nu fie plătite pensiile. Sau să lăsăm inflația să o ia razna și cu o pensie să-ți cumperi o pâine.

E anormal ce se întâmplă și ce e în țara asta”, a declarat fostul premier al României, Emil Boc, în cadrul unei emisiuni la Realitatea Plus.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Septembrie 2020 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.