Colonelul Bogdan Enescu, șeful Jandarmeriei Române, s-a prezentat astăzi la sediul DNA pentru a fi audiat. El a venit fără avocat, susținând că este nevinovat.

Colonelul Bogdan Enescu a refuzat să comenteze acuzațiile care îi sunt aduse, precizând că mai multe declarații va face după audiere.

„Sunt pregătit să răspund întrebărilor! Faza urmăririi penale este o parte a procesului penal, nepublică, deci nu are rost să intrăm în detalii tehnice. Nu comentez acuzațiile, nu mi-am luat avocat iar în opinia mea sunt nevinovat. Sunt aspecte tehnice pe care le va clarifica domnul procuror de caz. V-am spus și repet, vom vorbi la momentul potrivit. Nu are rost să intrăm în detalii tehnice.”, a spus Enescu, citat de stiripesurse.ro

Întrebat de către reporteri dacă va lua în calcul demisia, Bogdan Enescu a precizat: „Sub nicio formă nu intrăm în astfel de speculații”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Septembrie 2020 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.