Gabriela Firea i-a mulțumit premierului Ludovic Orban, pentru că i-a dat dreptate cu privire la faptul că „problemele majore ale Capitale țin de implicarea Guvernului”.

„Am o vorbă de laudă pentru domnul Orban. Chiar va fi breaking news-ul zilei. Cred că domnul Orban este supărat că i s-a stricat jucăria, că voia niște bănuți la buzunar pentru a cumpăra voturi cu primarii care au fugit de la noi la PNL”, a spus Firea, în direct, la România TV.

Edilul îl mulțumește premierului Orban pentru că i-a dat dreptate în legătură cu problemele grave ale Capitalei care „nu au cum să fie rezolvate de către primarul general sau primarii de sectoare pentru că sunt probleme structurale și depind de ministere, care aparțin Guvernului, centura este la Ministerul Transportului, traficul sufocant, poluarea, gropile de gunoi sunt autorizate de ministerul Mediului, Elcenul, apa caldă, Guvernul, prin ministerul Energiei a ținut în revizie CET-urile, intenționat, ca Bucureștenii să se supere pe Gabriela Firea.

Mai mult, aceasta spune că nu este sarcastică:Deci domnul prim-ministru, și vreau să îi transmit mulțumirile mele în această seară, repet, nu sunt sarcastică, în sfârșit, ce spun eu de patru ani că dacă avem blocaje de la Guvern, a venit și a spus cu gurița lui, pentru că Dumnezeu nu doarme niciodată, senin la microfon: „Problemele majore ale Capitalei țin de implicarea Guvernului”. Așa a spus. „Recunosc că țin de implicarea ministerelor”. Îi mulțumesc premierului că după patru ani de zile mi-a dat dreptate”, a declarat Gabriela Firea, potrivit dcnews.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Septembrie 2020 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.