Părinții elevilor ce fac școala online se arată indignați de faptul că copiii lor primesc absențe în cazul în care întâmpină defecțiuni tehnice. Preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, Iulian Cristache afirmă că mai bine ar exista posibilitatea ca profesorii să poată verifica caietele elevilor.

Părinţii şi elevii vor să fie schimbate regulile din şcoli. Mai exact, cer modificarea ordinului comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Educaţiei. Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, atrage atenţia că elevii nu ar trebui să primească absenţe dacă nu pot participa la orele online din cauza conexiunii slabe la internet.

„Referitor la absenţele motivate, este normal pentru că se poate întâmpla ca unui elev care stă acasă să i se întrerupă curentul sau să aibă în acel moment o conexiune slabă, adică să aibă o problemă. Poate să i se strice laptopul”, susţine Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi.

Drept soluție, părinţii cer materialele didactice pe care să le primească elevii la finalul zilei în cazul în care nu a fost prezent la ore din anumite motive, informează Mediafax.

Citeste si:
Anisie vrea să propună o lege care „să pedepsească aspru FAKE NEWS-ul”
Anisie vrea să propună o lege...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.