Un elev de la Şcoala Gimnazială Matei Basarab din Piteşti a reușit să-și convingă învăţătoarea să nu îi dea teme pentru vineri 25 septembrie. Rugămintea elevului a impresionat-o pe învăţătoare, care i-a aprobat cererea şi a publicat textul elevului pe pagina sa de Facebook, acesta devenind viral, cu peste 10.000 de share-uri.

În cererea lui, elevul a scris: „Doamna învăţătoare, subsemnatul Ştefan Găman, vă rog în calitate de elev al dumneavoastră să nu ne daţi vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”.

Daniela Tufeanu, învăţătoarea elevului şi unul dintre cele mai apreciate cadre didactice din Argeş, i-a aprobat cererea, scriind drept răspuns pe foaie: „Se aprobă! Motivarea este foarte tare!”

Daniela Tufeanu a postat scrisoarea pe pagina sa de Facebook, adăugând următorul text: „No, ce să fac acum? La o aşa motivare... Cel puţin pentru vinerea asta..... m-a blocat. Dar eu încurajez să îşi spună opinia!”

Postarea profesoarei, în mai puţin de 24 de ore a strâns peste 4.000 de like-uri şi 10.000 share-uri. În 2016, Daniela Tufeanu a fost desemnată printre cele mai bune 10 cadre didactice din România, în cadrul campaniei naţionale „Liga Profesorilor Excepţionali”.

Citeste si:
Facebook nu va mai interzice postările cu teorii despre COVID-19
Facebook nu va mai interzice...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.