Grădinițele și școlile care nu vor fi secții de votare își vor continua cursurile fără nici o modificare, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar București. Roxana Cercel a precizat că orele trec în online, de joi, numai în cazul unităților școlare care organizează secții de votare.

Pentru organizarea procesului de votare, vor trece la cursurile online doar școlile în incinta cărora se vor organiza alegerile. Școlile și grădinițele care nu vor servi drept secții de votare, își vor continua activitatea în regim normal.

“Doar unitățile școlare care organizează secții de votare își suspendă cursurile de joi până marți. Părinții copiilor din grădinițele și școlile care nu sunt secții îi duc în continuare la grădiniță și la ore, pe același program”, a declarat pentru Edupedu.ro purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Școlar din București (ISMB), Roxana Cercel.

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis pe 18 septembrie că în Capitală se suspendă cursurile în zilele de 24, 25, 28 și 29 septembrie. Amintim că alegerile locale au loc duminică, 27 septembrie, informează g4media.ro.

Citeste si:
7 lideri ai PNL și-au dat demisia după rezultatele obținute la...
7 lideri ai PNL și-au dat...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.