Inițial, inaugurarea podului Ciurel a fost o bucurie pentru bucureșteni. La doar câteva zile, locuitorii din apropiere au fotografiat maşinile stând bară la bară pe pod şi au glumit că Primăria a inaugurat de fapt „cea mai mare parcare suspendată”. Recent, un cetăţean a filmat momentul în care un autobuz este nevoit să urce pe trotuar pentru a face virajul.

Bretelele pentru accesul pe Pasajul Ciurel, inaugurat săptămâna trecută, s-au dovedit a fi prea înguste pentru autobuze. Șoferii autobuzelor se văd nevoiți să urce pe trotuare pentru a putea vira, la urcarea pe Pasaj, arată o filmare distribuită de un cetăţean.

Podul Ciurel, cel mai recent proiect de infrastructură din Capitală, a dezamăgit bucureștenii încă în prima zi lucrătoare de la inaugurare. Luni, toate benzile de circulaţie care vin de pe Splaiul Independenţei au fost blocate de maşini. Asta pentru că traficul se blochează într-un viraj la dreapta spre Şoseaua Virtuţii, viraj care se face pe o bretea cu o singură bandă, cu un indicator „cedează trecerea”. Cetăţenii din zonă au fotografiat pasajul ticsit de maşini, deşi acesta ar fi trebuit să ajute la fluidizarea circulaţiei, menționează adevarul.ro.

Citeste si:
Mai aproape de acţiune cu Canon PowerShot ZOOM
Mai aproape de acţiune cu...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.