Filozoful Mihai Șora a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care a criticat modul în care politicienii au decis să își facă campanie electorală și îndeamnă românii să iasă la vot pe data de 27 septembrie.

Mihai Șora a afirmat că nu s-a schimbat nimic în ultimii 30 de ani, în privința modului în care politicienii români își fac campanie electorală.

S-au activat vătafii dezbinării, pisarii discordiei, logofeții gâlcevii. Mare disperare trebuie să fie printre căpeteniile dumnealor.

(...) Văd aceleași tehnici de intoxicare, deturnare a atenției, compromitere a oamenilor cinstiți, – ca acum 30 de ani. Figurile de «stil» sunt identice, doar televiziunile și siturile dubioase s-au înmulțit. Nu mă întrebați cum am mâncat primul milion de lămâi!...

Mergem la vot și dăm cu ei de pământ. Le desfacem rețelele bucată cu bucată, tronson după tronson: la fier vechi. Nu mai e mult până atunci.
Răbdare și lămâi!
”, a scris filozoful Mihai Șora pe pagina sa de Facebook


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Septembrie 2020 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.