Reacția lui Nicușor Dan a venit după ce Dana Budeanu, apropiata Gabrielei Firea, a publicat câteva imagini video cu acesta, alături de un dezvoltator imobiliar cu care se afla în litigiu. Ulterior, Nicuşor Dan a susţinut că „aceste aşa-zise dezvăluiri nu spun nimic şi nu dovedesc nimic”.

„Continuă campania murdară a mafiei din Primăria Capitalei. Noile aşa-zise dezvăluiri ale şefei de campanie a candidatului PSD nu arată altceva decât disperarea Caracatiţei Firea-Pandele că, începând de duminică, va fi dezlipită de la banul public al bucureştenilor. Caracatiţa Firea-Pandele-PSD continuă campania murdară. Mafia imobiliară e disperată că va pierde accesul la banii publici şi la autorizaţii ilegale, în urma alegerilor de duminică”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

El afirmă că „aşa-zisele dezvăluiri ale Danei Budeanu, şefa de campanie a primarului Firea, sunt un fake news”, „aceste aşa-zise dezvăluiri nu spun nimic şi nu dovedesc nimic”.

„Așa cum am arătat și în conferința de presă de azi de la 11.30, iată faptele:

• Sunt într-un proces cu privire la transformarea unui spațiu verde din Capitală în teren pentru proiecte imobiliare.

• Dezvoltatorul imobiliar Cătălin Grigore a solicitat la un moment dat o întâlnire cu mine în legătură cu acest litigiu.

• Am avut o discuție cu acest om și i-am spus că eu am dreptate, iar procesul a mers înainte.

• Tribunalul București s-a pronunțat în primă instanță în defavoarea noastră, dar vom face recurs la Curtea de Apel.

Astfel de mizerii de campanie, tipice pentru PSD, arată frica majoră a caracatiței Firea-Pandele de a pierde alegerile.

Chem bucureștenii duminică la vot pentru a termina cu această politică urâtă, josnică și pentru a da jos sistemul corupt de putere Firea-Pandele-PSD”, a mai scris acesta.

După ce a difuzat înregistrarea audio în care Nicușor Dan sună un consilier al unui primar de sector, pentru a interveni în cazul demolării restaurantului unui om de afaceri, Dana Budeanu a făcut publice și imaginile în care acesta s-a întâlnit cu dezvoltatorul imobiliar cu care se afla în litigiu.

Citeste si:
Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor în...
Nicușor Dan a aprobat...


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.