Ludovic Orban a menționat că ministrul Educației, Monica Anisie, are astăzi consultări cu reprezentanții asociațiilor comunelor, orașelor și municipiilor și va analiza cu autoritățile locale implicate în organizarea alegerilor locale în ce perioadă să fie închise școlile pentru pregătirea secțiilor de votare. În zilele în care școlile vor fi închise se vor face cursuri online.

În cazul în care cadrele didactice vor refuza să le predea online copiilor, Orban a spus că vor fi luate "măsurile legale", informează hotnews.ro.

"Nu pot să îmi imaginez că un profesor poate să refuze să predea copiilor. Vom lua măsurile legale care se impun în astfel de situații. Dacă va fi necesar să facem modificări la Legea educației, vom face. Nu trebuie să judecăm dascălii pentru câteva cazuri individuale. Unde apar astfel de cazuri, vom lua măsuri legale. Dar, majoritatea se adaptează și își realizează misiunea pe care o au", a declarat Orban.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.