Inaugurarea magistralei de metrou M5 a condiționat un mai mare interes al locuințelor din zona Drumul Taberei pentru cei care sunt în cautare de o chirie sau chiar de a-și achiziționa propriul apartament.

Cererea pentru apartamentele din această zonă a crescut în ultimul an. Aproape 1.500 de potenţiali cumpărători erau interesaţi de locuinţele din cartierul Drumul Taberei săptămâna trecută, potrivit datelor Imobiliare.ro centralizate de Analize Imobiliare.

Odată cu creșterea ofertei din ultimul an, au crescut și preţurile. Preţul mediu solicitat de proprietari pentru un apartament cu 2 camere a ajuns, săptămâna trecută, la 1.140 de euro/mp util, faţă de 1.070 de euro/mp util în perioada similară din 2019. Chiriile se menţin la un nivel constant. Chiria unui apartament cu 2 camere în Drumul Taberei este în medie, 300 de euro/lună.

Zona Râul Doamnei – Eroilor oferă o cale de transport de mare capacitate şi un mijloc de legătură între partea de sud-vest a Bucureştiului (Cartierul Drumul Taberei) şi centrul oraşului, pe o lungime de circa 7 km. Aceasta cuprinde 10 staţii – Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2M, menționează adevarul.ro.

Citeste si:
Circulația tramvaiului 41 din Capitală se suspendă de miercuri până...
Circulația tramvaiului 41 din...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.