Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că îl va da în judecată pe contracandidatul ei, Nicușor Dan, pentru că acesta ar fi promovat „fake news” despre ea și reprezentanții Primăriei Capitalei.

Edilul garantează că pentru campania bazată pe fake news se va ajunge la tribunal, iar Nicușor Dan va plăti „pentru elucubratiile inventate de consultanți și pe care și le-a asumat fără o minimă verificare”.

„Ligia, prietena mea de 25 de ani, consilierul pentru comunicare publica, nu a prins nici episodul de azi al “dezvaluirilor” nascocite de candidatul - frate cu interlopul Caine. Este trista! Vrea o recompensa! Asa cum a fost recompensat si consilierul din Primarie, promovat de guvernul PNL ca adjunct al celebrului ministru “Grinda”. Despre care candidatul care a blocat 10 ani in procese Podul Ciurel spune ca ar fi fost implicat in achizitia Parcului Verdi. Deci, e bun! L-a preluat PNL!”, scrie Gabriela Firea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Septembrie 2020 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.