Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Sectorului 5, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

„Știți că sunt un om sincer și transparent, motiv pentru care vreau să vă anunț personal următoarea situație.

Fiica mea a mers la medic pentru a face mai mult analize pentru că este alergică la ambrozie. Medicii i-au cerut să facă și un test COVID-19, iar în cursul zilei de marți a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. În acest moment se află în izolare la domiciliu pentru că este asimptomatică.

Deși nu locuim în aceeași casă, am mers la medic să fac și eu testul. În așteptarea rezultatului am decis să mă autoizolez. Toți membri familiei mele au făcut testul, însă niciunul nu are simptome. Chiar și așa, cred că trebuie să fim responsabili și să respectam măsurile impuse de autorități în astfel de cazuri. Sănătatea este cel mai de preț dar pe care îl primim când ne naștem. Trebuie să avem grijă de ea și să o prețuim. Trebuie să avem grijă de cei dragi, să îi ferim de o posibilă îmbolnăvire.

Dragi prieteni, să fim responsabili și să avem grijă de noi, dar și de cei din jurul nostru! Virusul există și ține doar de noi să ne protejăm!”, a scris acesta pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Septembrie 2020 - 07 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.