Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben de intensificări ale vântului în 10 județe ale țării, valabilă până vineri după-amiază.

Atenționarea Cod galben intră în vigoare joi, 17 septembrie, ora 23:00, și este valabilă până vineri, 18 septembrie, ora 16:00.

În cursul nopții de joi spre vineri, în cea mai mare parte a Moldovei, apoi din orele dimineții de vineri, 18 septembrie și în Dobrogea și în jumătatea estică a Munteniei vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55-65 km/h și izolat în jur de 70 km/h, îndeosebi pe litoral.

Intensificări ale vântului vor fi și în regiunile vestice și pe arii mai restrânse în rest, în general, cu viteze de 45-55 km/h. Temperatura va scădea accentuat, iar la finalul săptămânii vremea va deveni răcoroasă în timpul nopților și dimineților. În depresiunile intramontane izolat vor fi condiții de brumă”, anunță meteorologii.

http://www.meteoromania.ro/avertizari/


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Septembrie 2020 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.