Primăria Sectorului 1 distribuie tablete copiilor din grădiniţe şi educatorilor acestora, anunţă autoritatea locală.

Măsura a fost luată pentru ca şi micuţii din învăţământul preşcolar să îşi poată desfăşura activitatea în situaţia în care, la nivelul Capitalei, în grădiniţe vor fi aplicate scenariul galben (jumătate dintre copii la grădiniţă, jumătate online) sau scenariul roşu (toţi acasă, în faţa tabletelor).

Primăria Sectorului 1 va pune la dispoziţia preşcolarilor şi educatorilor şi conectarea la internet pentru următorii doi ani.

Micuţii de la Grădiniţa nr. 162 şi-au primit deja tabletele, miercuri dimineaţa, în prezenţa primarului Sectorului 1, Dan Tudorache.

Începând cu anul şcolar 2020 - 2021, copiii de la această grădiniţă beneficiază şi de un corp de clădire nou în care sunt deja amenajate patru grupe pentru 90 de copii.

Citeste si:
Clotilde Armand: „Romprest va asigura salubrizarea din Sectorul 1”
Clotilde Armand: „Romprest a...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

"Copiii din grădiniţele Sectorului 1 se alătură elevilor din ciclul primar, gimnazial şi liceal care au început deja să primească tablete încă de la jumătatea săptămânii trecute. Primăria Sectorului 1 a achiziţionat 48.000 de tablete pe care le pune la dispoziţia copiilor, elevilor şi cadrelor didactice care învaţă în unităţile de învăţământ de stat din Sectorul 1, indiferent de domiciliu acestora", a adăugat autoritatea locală, informează Agerpres.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.