Organizatorii celor două festivaluri de muzică, UNTOLD și Neversea au lansat o campanie, Blood Network care are drept scop colectarea de sânge pentru persoanele bolnave din România.

În jur de 1.450 de persoane au donat sânge, fiind colectați 650 de litri, care au salvat peste 4.300 de bolnavi din toată țara. Alte zeci de pacienți au donat plasmă, după ce aceștia au fost vindecați de COVID.

Campania lansată de cele două festivaluri a avut loc între 8 august și 13 septembrie, în centrele de transfuzie din țară. Cei care au donat sânge în timpul săptămânii au primit, la alegere, un voucher în valoare de 10 euro pentru un abonament la UNTOLD 2021 sau un voucher în valoare de 20 de euro pentru un abonament la Neversea 2021.

Persoanele care au donat sânge în zilele de week-end şi s-au înscris în reţeaua „Şi eu Donez” au primit, la alegere, un bilet pentru o zi la festivalul UNTOLD 2021 sau Neversea 2021 şi un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei, din partea unui lanţ de supermarket-uri.

Pacienții care au fost vindecați de COVID și au donat plasmă au primit și aceștia un bilet pentru o zi la festivalul UNTOLD 2021 sau Neversea 2021 şi un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei.

Citeste si:
BMW Seria 3 E46, echipat cu airbaguri Takata, rechemat în service....
BMW Seria 3 E46, echipat cu...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

În acest an, caravana mobilă a campaniei Blood Network a mers în 10 oraşe: Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Oradea, Târgu-Mureş, Braşov, Ploieşti, Sibiu, Iaşi şi Craiova, iar în Capitală a fost prezentă de două ori, datorită cererii foarte mare de sânge, informează Mediafax.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.