Organizatorii celor două festivaluri de muzică, UNTOLD și Neversea au lansat o campanie, Blood Network care are drept scop colectarea de sânge pentru persoanele bolnave din România.

În jur de 1.450 de persoane au donat sânge, fiind colectați 650 de litri, care au salvat peste 4.300 de bolnavi din toată țara. Alte zeci de pacienți au donat plasmă, după ce aceștia au fost vindecați de COVID.

Campania lansată de cele două festivaluri a avut loc între 8 august și 13 septembrie, în centrele de transfuzie din țară. Cei care au donat sânge în timpul săptămânii au primit, la alegere, un voucher în valoare de 10 euro pentru un abonament la UNTOLD 2021 sau un voucher în valoare de 20 de euro pentru un abonament la Neversea 2021.

Persoanele care au donat sânge în zilele de week-end şi s-au înscris în reţeaua „Şi eu Donez” au primit, la alegere, un bilet pentru o zi la festivalul UNTOLD 2021 sau Neversea 2021 şi un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei, din partea unui lanţ de supermarket-uri.

Retail jobs

Pacienții care au fost vindecați de COVID și au donat plasmă au primit și aceștia un bilet pentru o zi la festivalul UNTOLD 2021 sau Neversea 2021 şi un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei.

În acest an, caravana mobilă a campaniei Blood Network a mers în 10 oraşe: Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Oradea, Târgu-Mureş, Braşov, Ploieşti, Sibiu, Iaşi şi Craiova, iar în Capitală a fost prezentă de două ori, datorită cererii foarte mare de sânge, informează Mediafax.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2020 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.