Începând de marți, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti se află în carantină deoarece un inspector ar fi suspect de COVID-19. Instituția anunță că își mută activitatea în mediu online.

La moment, inspectorul suspect se află în izolare la domiciliu și așteaptă rezultatele testului COVID. În sediile ISMB se face curățenie și se dezinfectează în totalitate pentru a împiedica răspândirea sau orice alte contaminări cu coronavirus, în cazul în care rezultatul testului este pozitiv.

În următoarea perioadă, Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucureşti nu își suspendă activitatea, ci trece în mediul online, astfel încât să poată fi la dispoziția celor ce au nevoie de ajutor, consiliere sau de a depune o petiție, menționează adevarul.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2020 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.