Gabriela Firea, primarul Capitalei, și soțul său, Florian Pandele, primarul din Voluntari, au intrat în sala de clasă cu copiii lor, în prima zi de școală, deși accesul părinților în unitățile de învățământ este interzis, în contextul pandemiei.

Mai mult decât atât, cei doi primari apăreau și fără măști de protecție în fotografia postată pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea, ștearsă în urma numeroaselor comentarii negative din partea oamenilor.

Despre incidentul care a stârnit revolta mai multor părinți pe social media, Gabriela Firea a spus că, în școala respectivă, toti părinții cu elevi în clasele mici au intrat în grupuri de câte 5 persoane.

Toți părinții cu elevi în clasele mici au intrat în grupuri de câte 5 persoane doar pentru a lua manualele, câteva minute. Am avut masca în interior, am dat-o jos pentru câteva secunde, la fotografie. Noi oricum nu am interacționat cu nimeni în școală pentru că nu sosiseră ceilalți părinți și copii”, a declarat Gabriela Firea, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Septembrie 2020 - 06 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.