O fetiță în vârstă de 4 ani din Dorohoi, județul Botoșani, a fost agresată sexual de un bărbat în vârstă de 41 de ani, pe stradă, în plină zi.

Bărbatul care a agresat-o sexual pe fetița de 4 ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar acum este cercetat pentru agresiune sexuală și lovire sau alte violențe.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11 septembrie, acesta, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de 4 ani față de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă. O altă minoră, de 6 ani, care era în apropiere, a recționat la comportamentul bărbatului, moment în care acesta ar fi prins-o de braț, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni”, au precizat reprezentanții Poliției Botoșani.

După ce fetițele au început să plângă și să țipe, bărbatul a renunțat la acțiunile sale, de frică să nu fie văzut de cineva.

La doar câteva momente după incident, fetițele au oprit un echipaj mixt, format dintr-un polițist și un jandarm, și le-au povestit ce s-a întâmplat.

Polițiștii au identificat agresorul și l-au dus la sediul poliției pentru audieri.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Septembrie 2020 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.