Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a transmis, vineri, un mesaj la împlinirea a 19 ani de la atentatele teroriste din Statele Unite ale Americii.

Liderul PSD şi-a exprimat solidaritatea faţă de poporul american în ziua în care s-au împlinit 19 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

„Vreau să îmi exprim solidaritatea față de poporul american în această zi în care cinstim memoria celor care și-au pierdut viața în atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

Comemorarea victimelor acestei tragedii este omagiul lumii civilizate față de valorile care stau la baza societăților democratice: libertate, solidaritate, umanitate.

România va rămâne alături de Statele Unite ale Americii în efortul comun de protejare a acestor valori fundamentale și de combatere a terorismului”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Septembrie 2020 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.