Primăria Capitalei continuă să fluidizeze traficul din București cu ajutorul liniilor de tramvai. Acestea vor circula pe liniile de tramvai în locurile aprobate de primărie astfel încât să nu stânjenească mersul tramvaielor. Începând de mâine, și autobuzele liniei 232 vor aplica această metodă de circulație.

"Primăria Capitalei, prin Societatea de Transport Bucureşti, continuă proiectul de fluidizare a traficului şi extinde banda unică pentru circulaţia autobuzelor pe linia de tramvai. Astfel, începând de mâine, 12 septembrie, autobuzele liniei 232 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe şoseaua Olteniţei între Piaţa Eroii Revoluţiei şi Piaţa Sudului, numai pe sensul spre terminalul 'Platforma Comercială Arcade Berceni', şi între Str. Netea şi Str. Şura Mare - pe sensul spre terminalul 'Piaţa Unirii'", informează PMB prin intermediul unui comunicat.

Primăria subliniază faptul că autobuzele nu îşi vor modifica traseul, ci doar, acolo unde e posibil, vor circula pe linia de tramvai.

Pe acest traseu, autobuzele vor efectua opriri la peroanele de tramvaie în staţiile: "Cimitirul Şerban Vodă" (ambele sensuri), "Opriş Ilie" (ambele sensuri), "Bd. Constantin Brâncoveanu" (ambele sensuri), "Huşi" (ambele sensuri), "Piaţa Sudului" (ambele sensuri vis-a-vis de benzinăria MOL) şi "Piaţa Sudului" (sensul către str. Şura Mare, vis-a-vis de Mall Sun Plazza), precizează Agerpres.

"Acest proiect a fost deja implementat cu succes, într-o primă etapă, la începutul lunii iunie, pentru autobuzele de pe liniile 135, 182 şi 330, care circulă, pe anumite segmente, pe liniile de tramvai 1/10, 19 şi 46. Ulterior, proiectul s-a extins şi pentru autobuzele liniilor 143, 682 şi R409 care circulă, de la începutul lunii august, pe calea de rulare a tramvaiului 21 de pe şoseaua Colentina, pe tronsonul cuprins între Bucur Obor şi şoseaua Fundeni. Pentru a asigura călătorilor un transport public sigur, comod şi rapid, a fost implementat un sistem de semaforizare inteligentă pentru prioritizarea în trafic şi s-a separat traficul rutier general de linia de tramvai", menţionează sursa citată.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Septembrie 2020 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.